HCL.HR

Diablo 4 stiže na Game Pass idućeg mjeseca

Zoran Žalac 16.02.2024.   •   3 komentara


Diablo 4 bit će prva igra Activision Blizzarda koja će se idućeg mjeseca pojaviti na PC i Xbox Game Pass pretplati.

Uskoro kreće uvrštavanje igara Activision Blizzarda na PC i Xbox Game Pass, a vrata otvara Diablo 4. Iz Xboxa su najavili kako će vražji RPG na Game Pass pretplati završiti 28. 3.

Detalji su šturi, no za pretpostaviti je kako će biti dostupno standardno izdanje igre, kako to obično i biva u slučaju Game Passa. Ostaje za vidjeti kako će biti izvedena PC verzija – izgledno je da će se morati povezati korisnički računi za Xbox i Battle.net, slično kako je to potrebno u slučaju igara iz EA Play kataloga.

Diablo 4 trenutno ima sezonske dodatke svakih nekoliko mjeseci, a u razvoju je i puna ekspanzija Vessel of Hatred za koju još nema okvirnog termina izlaska.

Komentari (3)

  • Crow89

    16.02.2024 - 10:37

    Da nisu mišljenja korisnika bila tako meh sada ne bih igrao ovo u pretplati nego bih i kupio. A gledao sam nedavno da kupim, imam sreću pa nisam. Ovo pozdravljam. Sada neka najave iduću igru ovaj trenutni COD kojeg ne mogu mirne duše platiti 70ak€, preskupi dlc

  • Snake666Doctor

    16.02.2024 - 12:40

    Uzas od igrice, vjerojatno najgori hack and slash koji sam ikad igrao. Teski moneygrab sa blijedom pricom, endgame jos dosadniji… Animacije su im top, a to se moze pogledat na YT za dzabe…

  • Soulforged

    17.02.2024 - 00:27

    Blizzard mi jos duguje mojih 70 USD. Nikad mi u zivotu nije bilo toliko zao para koje sam dao za neku igru. Ali drugo nisam ni zasluzio kada sam jos uvijek ocekivao nesto od Blizzarda. Nikad vise.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?