Pogledao sam ovu najnoviju Game of Thronesa, 3. Odlična mi je baš, kao i prethodne a vjerojatno i malo više. Sada već tradicionalno cijela sezona je build up 9. epizodi koja je opet najbolja. Taman sam mislio da sam sve vidio, i onda ovo. ISUSA TI BOGA.

Neću u detalje, ali ovo stvarno nisam očekivao i samo G.R.R. Martin ima muda da ovo izvede. Sviđa mi se općenito flow sezone, iako mnogi kažu da im je dosadno. Po običaju, navija se za Tyriona, Arryu i John Snowa, no moram priznat da mi i Danaerys Targaryen sa svojom vojskom kao vladarica konačno poprima nekakav dobar profil. Baš je u ovoj sezoni daleko zanimljivija nego prije. Jako mi je drago da ne razvlače stvari previše nego se radnja konstatno kreće te da su pozavršavali neke od većih story arcova tipa John Snow je gotov sa svojom undercover misijom, Jamie je natrag kod kuće itd itd. S njim isto jedva čekam da vidim što će biti jer sad kad su otkrili što je zapravo napravio sa Ludim kraljem, svi će ga gledat sa potpuno novim očima. E da, i naj badass ove sezone je Tywin Lannister.
Eto, po meni se sad tek zahuktava radnja za ozbiljno i jedva čekam da vidim nastavak.
9/10.
Pogleda sam 1. sezonu Star Trek: Enterprisea, sad gledam drugu. Ono... okej serija, no epizode su svakako hit or miss. Neke su odlične, neke dosadne do bola. Likovi su zanimljivi, no raznolikost između istih je daleko manja nego u jednom TNG-u ili DS9-u. Tko voli, neka izvoli. No tko ne voli ovakve stvari (Čole tebi govorim), ni blizu.
6.5 za prvu sezonu.