¤ PC ¤ =>Alien Swarn
76/100 Vrlo dobar co-op, ali prekratka kampanja sa premalo sadržaja.
=>Alpha Protocol
78/100 Čudan spoj fenomenalne izvedbe uzročno posljedičnih veza i katastrofalnog AI-a, sa pregršt gličeva i beskarakternih likova.
=>Assassins Creed 2
92/100 Bolji od prethodnika, raznovrsniji i dinamičniji sa više opcija.
=>Assassins Creed Brotherhood
94/100 Najbolji dio serijala, do sad. Sa još više opcija, pristupa i pregršt odličnih misija. I nakon 100% synca htio sam još.
=>Bastion
95/100 Najbolja indie igra koju sam ikad odigro. Atmosferično, grafika, zvuk, naracija...igra ima sve, vraćam joj se sigurno.
=>Borderlands
87/100 Izvrsna igra koja me zadržala na duge staze, čak sam i DLCove odigro. Puno raznolikosti i dobrih misija.
=>Braid 83/100 Ideja za pohvalu. Vrijedi odigrati.
=>Bulletstorm
86/100 Zabavno napucavanje s predivnim settingom. Šteta što ne traje još koji sat.
=>Call of Duty: Modern Warfare 2
89/100 Najbolji mi SP u serijalu. Uvijek napeto i izazovno sa dovoljnom dozom kaosa.
=>Champions Online
68/100 Postaje monotono nakon par sati, ništa posebno.
=>Crimecraft Bleedout
66/100 Na prvu se dobiva dojam raznovrsne igre ali ništa od toga, dosadno i monotono napucavanje.
=>Deus ex Human Revolution
94/100 Jedan od najboljih igara ove godine, ima neki poseban štih. Sustav augmentiranja odličan.
=>Dragon Age 2
78/100 Nisam baš oduševljen, očekivao sam puno a dobio osrednji RPG. Jedino me priča zadržala da odigram do kraja.
=>F.3.A.R.
76/100 Nema veza sa "strahom" osim u dvije scene možda. Solidno napucavanje, posebice s Fettelom.
=>Fable III
75/100 Vidi se pomak u pravom smjeru ima par dobrih novina. Igra za neke malo manje ambiciozne igrače.
=>FIA WRC 2010
69/100 Kaska u svim segmentima za modernim racing igrama. Par izazovnih staza u cjeloj priči.
=>FIFA 2011
91/100 Tada najbolja simulacija u svim aspektima, onda je došla dvanajstica.
=>FIFA 2012
93/100 Najbolja nogometna simulacija po svim aspektima svega.
=>Football Manager 2011
93/100 Slična priča ko sa fifom, svake godine sve bolji.
=>Football Manager 2012
94/100 Nadmašili su sami sebe opet. Tonovi u interakciji, koji su bili prijeko potrebni, najbolji novitet.
=>Hunted The Demons Forge
45/100 Nije vrijedno spomena.
=>Just Cause 2
87/100 Potpuni kaos cijelo vrijeme. Ogroman svijet sa još više misija i prekrasnim pejzažem.
=>Lara Croft and The Guardian of Light
80/100 Nisam dosta dugo odigrao nešto slično, zabavno ali i nakon određenog vremena monotono.
=>Legacy of Kaine: Defiance
78/100 Najveći neprijatelj je kamera koju se jedva može kontrolirati, šteta jer igra je fenomenalna.
=>Loong: Power of the Dragon
64/100 Prosječni MMO koji kao i većina ostalih dosadi nakon par sati.
=>Magicka
80/100 Puno dobrog humora sa zabavnim sustavom borbe i puno kombinacija tih magija. Odlučan co-op.
=>Mass Effect 2
87/100 Možda čak i malo lošiji od prvog ali još se uvijek radi o izvrsnoj igri.
=>Mini Ninjas
82/100 Jedna od zabavnijih uopće.
=>Mirrors Edge
82/100 Dobar parkour i solidna prezentacija ali nekako mlak gameplay.
=>Operation Flashpoint Red River
68/100 Dosadno, sporo, užasan AI i onaj crnac koji ne prestaje bacat hejt.
=>Portal
90/100 Šta reći, genijalno.
=>PES 2011
72/100 Previše zaostaje za fifom.
=>PES 2012
75/100 Previše zaostaje za fifom još uvjek.
=>Red Faction Armageddon
67/100 Jedno od največih razočaranja godine, propala im franšiza zbog ovog govna.
=>Splinter Cell Conviction
87/100 Uživo sam u ovom, stealth je fenomenalan. Čak sam više puta prelazi neke misije iz gušta.
=>Starcraft 2
92/100 Jedna od najboljih ako ne i najbolja strategija ikad. Savršen balans gdje svaka jedinica ima svoju zapaženu ulogu.
=>Super Meat Boy 88/100 Odlična zabava i dosta težak. Budi one pomalo zaboravljene stare frustracije od prije desetak godina.
=>TES V: Skyrim
94/100 Jedna od najboljih ove godine koja će se još dugo igrati. U ovih pedesetak sati sam naišo na možda tri dosadna questa. Moćno.
=>The Saboteur
88/100 Jedan od najdražih naslova. Ima mi ono nešto zbog čega mu se vračam.
=>Transformers War For Cybertron
68/100 Prosječan linearan TPS gdje samo trebaš uništiti da bi išo dalje.
=>Trine 2 88/100 Opuštajuća zabava sa predivnim settingom i zanimljivim zagonetkama. Nešto teža od prethodnika.
=>Witcher 2 Assassins of Kings
94/100 Jedan od kvalitetnijih naslova koje sam odigro. Sve što tražim od RPGa.
_________________________________________________________________________________________________________________________________________