ili misliš da je sasvim slučajno da je on (koji je vjerojatno prilično mlad) kao dobre primjere nabrojao igre koje su izišle u posljednjih cca pet godina?
Nabrojio sam tu neke primjere iz par zadnjih godina koji su me iznenadili među morem odigranih igara.
Neki dijelovi tih igara su me naveli na mišljenje, SpecOps me se jako dojmio jer u TPSu nisam očekivao takvu "odgovornost" mene kao igrača.
Life is Strange sam počeo igrati prije koji tjedan episode 1... Da, baš nešto što se isplati odigrati
@TheP, neke od tih igara sam odigrao. Bastion i Tranzistor nisam. Journey je mila akustična umjetnost.
A Ori mi je najbolji platformer unazad ne znam koliko godina. Počne veselo i "djetinjasto" pa te skoro rasplače
nakon par minuta i to je takav dojam ostavilo na mene da tu igru neću zaboraviti tako brzo. Nagovorio sam sestru da
par minuta odigra tu igru i sa suzom u oku mi je rekla "Mrzim te". Genijalan osjećaj
Moram dodati, ovo je i jedan od najtežih platformera kojeg sam odigrao, skoro nema mane.
Ali slažem se. Dio je sigurno na meni jer sam već stariji gamer ali koji se vrag dešava sa 90% AAA naslova, igre koje bi trebale pružati
najviše bore se samo da imaju čim veće mape, eksplozije i da nam čim više hardver napinju. Mislim, nisam ja protiv toga ali
sadržaj i neka povezanost sa likom kojeg kontroliraš mi polagano nestaje.
Polažem nade u MassEffect i još neke igre da ne izgubim vjeru u te velike studije.