+1
Počeo sam igrati swtor prije neki dan, ne mogu vući usporedbe između swtora i wowa ali mogu sa Lotrom povući paralelu
I swtor je imao priliku zagaziti WoW isto kao i lotro, prvenstveno zbog takvih priča kakve niti jedan drugi mmo ne može imati ( i privući igrače koji nikad nisu igrali mmo, like me ) ... Jednostavno nisu imali šta izmišljati jer su autori dotičnih djela to napravili tako duboko i široko da su ovi trebali samo to pretočiti u vizual .... ništa više ... Ali usrali su stvar ...
Nakon par dana u SWTORU sljedeće stvari idu na živce
1. UI - ono, ajme koji crap ... Dakle to je ono što me najviše nervira , nemogu imati više od 2 panela otvorena odjednom, niti mijenjati veličinu ni poziciju slotova itd... ocjena : 1 , lotro čista 5-ica
2. Grafika : Razočarenje ... Naspram LOTRA koji stvarno u DX11 ima prej***n krajolik, ovi su mogli još to bolje napraviti, jer nisu limitirani samo zemaljskim krajolikom, nego im je samo mašta bila granica... eye candy loš, slabo ... ToR 3, lotro 5
3. Priča : nisam baš presretan, više bih volio da je radnja bliža filmovima, tako da osjetimo ONU atmosferu, mogli su uvući i neke likove iz filma ( yodu i ove ostale koji imaju 500+ godina
) , nije ni ovako loše, ali LOTRO je tu malo bolji jer se drži priče i sa svakom ekspanzijom vidiš nešto poznato iz knjiga ili filmova ... ToR 3.5, lotro 5
4. Gameplay : Tor definitvno bolji sa nekim novim elementima fajta, ali onaj global cooldown je katastrofa totalna... u lotru svaki skil ima svoj cd, što dovodi do raznih kombinacija napada i unaprijeđenjem igre, dok u ToRu spamaš 2-3 najjača udarca i bok, svejedno je ... sranje ...
5. PVP : neznam, nisam još probao ,ali izgleda da je ToR puno bolji jer je u lotru stalno neki disbalans, ali iskreno mislim da se i ne može balans pravi napraviti ...
ovaj vik ću još malo igrati pa ćemo vidjeti , nije da je loša igra, ali ne vuče me to levelanje kao što me vuklo u lotru, ali to može biti subjektivno ...