HCL.HR

cod2 prijave otvorene

• 4 Odgovora
  • 2818 Hitova
cod2 prijave otvorene
« : 27. Kolovoz, 2010., 04:37 »
Ovako.. klan je nov , nekih mjesec i pol dana. Igramo samo cod2 te smo nedavno poceli i cb. Imamo web i privat server.
Pa ja sada pitam Vas hehe ako netko zeli u klan?
Samo da nije mladi od 17 i da posjeduje org key jer nas server je streman.
Prijave ostavite na forumu ili me add na xf zerkan123
Trebaju mi aktivni igraci
Pozz...

Odg: cod2 prijave otvorene
« Odgovori #1 : 27. Kolovoz, 2010., 05:34 »
Eh da zaboravio sam pitati admina dali jos uvijek sponzorirate klanove sa svojim poddomenama od 100 mgb hosta?
Jedan od razloga je taj sto nudite 100 mgb pa bih mogao urediti galeriju i sl. Nadam se da nije neki spori host...
Uglavnom ja bih se prebacio.  Znaci web izgled bi mi ostao isti kao i do sada,samo ne znam dali za uzvrat stavljam neki vas baner na web ili je to ne obavezno.
P.S. mislim da bih i mogao staviti svejedno ako imate neki zgodan...vjerujem da bi se lijepo uklopio ;)
« Zadnja izmjena: 27. Kolovoz, 2010., 05:39 zero999 »

*

blaster32

• Gost
« Odgovori #2 : 27. Kolovoz, 2010., 13:26 »
nećete trajati ni 2 mjeseca šta će vam host

*

$h4d0w

• 2899
  • Forever is an illusion...
    • Last.fm Profile
« Odgovori #3 : 27. Kolovoz, 2010., 13:50 »
Eh da zaboravio sam pitati admina dali jos uvijek sponzorirate klanove sa svojim poddomenama od 100 mgb hosta?
Jedan od razloga je taj sto nudite 100 mgb pa bih mogao urediti galeriju i sl. Nadam se da nije neki spori host...
Uglavnom ja bih se prebacio.  Znaci web izgled bi mi ostao isti kao i do sada,samo ne znam dali za uzvrat stavljam neki vas baner na web ili je to ne obavezno.
P.S. mislim da bih i mogao staviti svejedno ako imate neki zgodan...vjerujem da bi se lijepo uklopio ;)

Što se tiče toga, u ovoj temi imaš sve objašnjeno. Znači samo kontaktiraš admina i dalje će ti on sve pojasnit i sredit.

« Odgovori #4 : 27. Kolovoz, 2010., 15:25 »
nećete trajati ni 2 mjeseca šta će vam host
jesi siguran?
Uostalom tamo pise da nije bitno koliko je klan star,tako da...

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9