FACA +1
Pokloni, bor i sl. su običaji. I sami svečenici govore da Božič nisu pokloni.
Za mene su te vjere pizdarije i više su donjele sranja nego koristi (svi največi ratovi su vođeni zbog vjere), ostatak čovjekove potrebe još iz špilje da vjeruje u nešto što tad nije razumio. Pukne grom, on nezna koji je to k i kaže da je bog i vjeruje u to. Samo se vjera kao i pismo do danas razvila.
Da Isus i postoji, kad če se vračat, ja ga čekam na Jarunu da pretvori vodu u vino i Bundek u pelin
Nisu se ratovi vodili zbog vjere lol
Vjera je bila samo izlika. Ko oni križarski ratovi, kao idemo oslobodit Isusov grob. Je moj kurac. Jedini cilj rata je bio popljačkati sve šta se nađe na putu. A vjera je bila samo izlika jer je to bio najlakši način da se okupi jedna horda koja će u ime nekog boga ubiti boga u nekom drugom narodu. Isto ko i ovaj tzv đihad "sveti rat". Moj kurac. :tired:
Mislim isto sranje se dešava i danas. Pogotovo kod nas na Balkanu. Muslimani, kršćani, pravoslavci ovo ono. Ovi koji su na vlasti dolaze na vlast baš pomoću toga, di retardirani narod nahrane nekakvim pričama o nacionalizmu i vjeri, a narod jadan, izopačen i popljačkan ali s nekakvim lažnim nacionalnim i vjerskim ponosom naravno glasa za te kretene koji im to onda uzvrate pljačkom državne kase.
:tired: