FPS, Vertigo GamesDatum izlaska: 07.11.2024.
2D, Nalua StudioDatum izlaska: 28.10.2024.
akcija, TreyarchDatum izlaska: 25.10.2024.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Citat: Dragster - 27. Lipanj, 2010., 18:34Čuj frende, vidio si ga kako je debeo i ružan, ali sad će jebat po cijeloj Hrvatskoj? Možeš li ti to? Naravno, ne aludiram na to da si ti debeo i ružan. Nego aludiraš da ne jebem?
Čuj frende, vidio si ga kako je debeo i ružan, ali sad će jebat po cijeloj Hrvatskoj? Možeš li ti to? Naravno, ne aludiram na to da si ti debeo i ružan.
Ja sam definitivno najveći racio svih vremena.
Pa nemreš mi reč graffiter debilno je, uostalom zna se koji su nazivi za štoko da za skejtera kažeš DASKAŠ
Živcira njegova pojava, ne njegova činidba. edit, nastranu i to što su i svi činioci činidbe retaji.
to.tuć, tuć i još malo tuć. zabijanje čačkalica pod nokte, vješanje za palčeve... na svijetu nema ljudi koje zaslužuju veću patnju (možda ne znam, random silovatelji i ubojice) od ove ekipe vehabija. imam jednog frenda, inače iz bosne, upoznat s pričom. jebemti ti isusa, koje je on meni priče ispričao o toj ekipi... bacio bi nuklearku sa smješkom.
vehabijeOvo mi je pokvarilo cijeli dan.
Citat: beaver hunter - 27. Lipanj, 2010., 19:26to.tuć, tuć i još malo tuć. zabijanje čačkalica pod nokte, vješanje za palčeve... na svijetu nema ljudi koje zaslužuju veću patnju (možda ne znam, random silovatelji i ubojice) od ove ekipe vehabija. imam jednog frenda, inače iz bosne, upoznat s pričom. jebemti ti isusa, koje je on meni priče ispričao o toj ekipi... bacio bi nuklearku sa smješkom. Morat ćeš nastaviti frende, makar na PM ako misliš da dotični prate forum