FPS, Vertigo GamesDatum izlaska: 07.11.2024.
2D, Nalua StudioDatum izlaska: 28.10.2024.
akcija, TreyarchDatum izlaska: 25.10.2024.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
A ono, nije da mi BRANI realno. Niti da mi moze sto zabranit jer sam u drugom gradu Samo me zivcira sto ne znam, sitnice odjednom postaju bitne kao, nisam se javljao jer sam bio na treningu kao sto i jesam zadnjih sto godina, ali DANAS je to problem iz nekog razloga. Nezzz, zene
Citat: dibek - 15. Veljača, 2012., 23:15A ono, nije da mi BRANI realno. Niti da mi moze sto zabranit jer sam u drugom gradu Samo me zivcira sto ne znam, sitnice odjednom postaju bitne kao, nisam se javljao jer sam bio na treningu kao sto i jesam zadnjih sto godina, ali DANAS je to problem iz nekog razloga. Nezzz, zene Kad mi mater počme razgovor sa. Halo? PA DI SI TI CILI DAN SE NE JAVLJAŠ??? A svaki dan zoven u istu uru, oko 22 I onda još kad postane očigledno da nemamo o čemu pričati jer san ja govno koje je provelo zadnja 24 sata na kauču, pa mi počme diktirati VREMENSKU PROGNOZU HEJ BOK U DARUVARU JE MINUS 20ne znam, bacija bi je s petog kata
Bowie je definitivno najveći umjetnik svih vremena.
@Grga:Teretana? Nezz, oko ovoga sa crkvom se nacelno slazem, naravno ne sad ono JA SAM NAPREDAN I MRZIM RELIGIJU, nego ono - crkva ko institucija je tako bogata i korumpirana da je to smijesno. Sto kaze precizni tamo na forumu, okej ne moraju zivit u siromastiji, ali tron od zlata