HCL.HR

Fotografija

• 770 Odgovora
  • 99697 Hitova
Re: Dig. fotografije
« Odgovori #360 : 23. Svibanj, 2009., 11:55 »
http://www.photodays-rovinj.com/hr-hr/galleries

finalisti fotodejsa.

ima dobrih, ima odličnih, al ono.. ima bezvenih. nisam nešt zadovoljan, ako je ovo nešto šta predstavlja vrh hrvatske fotografije. :( ima puno boljih stvari, samo eto, nekako ne prolaze.

najviše sam razočaran rubrikom "portofolio" - fotograf godine. :<

*

Radim247

• 2274
  • I ♥ kurac
« Odgovori #361 : 23. Svibanj, 2009., 12:24 »
Super su mi te narcisoidne kuje koje nemaju pametnijeg posla nego se slikat u klišejiziranim pozama, prebacit fotografiju u c/b i pojačat kontrast. Onda dobiju nagradu za to i misle da su talentirane i da koriste nekom kurcu.

Preloše u kurac....preloše.

I da.....još se zove Thea. "Tea" je za obične cure, ona je umjetnica i mora to dat ljudima do znanja ne samo radovima nego i imenom. Tukob' ju.

edit :
Tukob', tukob', tukob', tukob', tukob' - kako maštovito i nadasve originalno
« Zadnja izmjena: 23. Svibanj, 2009., 12:30 Damir158 »
Nebi bas reko,živim u Zagrebu i evo jedne situacije:Znači tuku se,imaju 12 godina otprilike i prolaze razni likovi i niko nista,cak je jedan u sali reko Koji je pobjedio..

« Odgovori #362 : 23. Svibanj, 2009., 12:31 »
preloša je :<
garr.
da je bar iole orginala.
IOLE.

neg ono vau izolirka preko face i ... američka zastava u pozadini. koji kurac :<

nek jede kurac, evo http://crvena69.deviantart.com/

ne valja kurca.
i još je toliko alternativna da kropa apsolutno sve slikice na kvadrat, jer hej to je kul. ;D

*

Mr.T

• 5604
« Odgovori #363 : 23. Svibanj, 2009., 13:07 »
dobro prijatelji, svi znamo što saka, pretenciozne curičke kojima je tata kupio fotić za 6 k kuna. :(

a sad samo dobre fotke :ementaler:

*

Radim247

• 2274
  • I ♥ kurac
« Odgovori #364 : 23. Svibanj, 2009., 13:13 »
Ne znam....nisam fan fotografije (lol), ali ova mi rula. Boje, kompozicija, kut, sve.
Nebi bas reko,živim u Zagrebu i evo jedne situacije:Znači tuku se,imaju 12 godina otprilike i prolaze razni likovi i niko nista,cak je jedan u sali reko Koji je pobjedio..

« Odgovori #365 : 23. Svibanj, 2009., 13:17 »
kažeš, dobra pička?  :mrgreen:

« Odgovori #366 : 23. Svibanj, 2009., 13:51 »
Ne znam....nisam fan fotografije (lol), ali ova mi rula. Boje, kompozicija, kut, sve.

za svaki slučaj, znaš, to s desne strane nisu njene fotke, već tuđe, koje je ona FEATURALA. na svom DEV profilu. i tak FIČURA 5 hiljada slika (naravno, za to moraš plaćat članarinu) te skupi pecto hiljada vjuova.
a siše kurac. :<

*

Radim247

• 2274
  • I ♥ kurac
« Odgovori #367 : 23. Svibanj, 2009., 13:57 »
Znam da su fjičuri, imam DA.  ;)

« Odgovori #368 : 23. Svibanj, 2009., 16:39 »
zaboravio :<

gadi mi se taj komjuniti podosta. :<

*

Zapi

• Gost
« Odgovori #369 : 08. Lipanj, 2009., 00:06 »
Ne čitajte i ne gledajte ovo dalje, previše je depresivno. Ljudi su smeće.

Theodora Triggs, 34, cradles daughter Tamika, 3, after shooting heroin.

Tamika Triggs, 3, dozes on a filthy mattress in a shed in Long Beach while her mother, Theodora, right, and a friend, Dorene McDonald, get high on crack cocaine and heroin.

Tamika looks out a bus window. Her life revolves around her mother's drug abuse. This year, Tamika has lived in at least nine places, including a crack den, the home of an ex-boyfriend's mother, a garage and a hotel.

With her back to her daughter, Theodora Triggs shoots heroin. She insists that she loves Tamika and says she knows other children of addicts who are worse off, but admits, "When I'm using, I'm chasing my drug. I'm not paying attention to her."

With a child's spontaneous joy, Tamika smiles as she runs past her mother and Johnny, a man they lived with briefly. "My dad's in prison," Tamika explained recently. "And my mom is sad."

Theodora Triggs caresses daughter Tamika as the child falls asleep. When her mother vanishes for hours or days in search of drugs, Tamika fears she will never come back.

Johnny brushes Tamika's teeth with a toothbrush she is sharing this day with Theodora, who is HIV-positive. After noticing that her own gums were bleeding, Theodora asked him to clean Tamika's teeth first.

Tamika wanders behind shed where her mother and a friend got high earlier.

« Odgovori #370 : 08. Lipanj, 2009., 00:40 »
 :(

« Odgovori #371 : 08. Lipanj, 2009., 01:07 »

*

Mr.T

• 5604
« Odgovori #372 : 08. Lipanj, 2009., 06:10 »
predobro :approve

Zanimljivo kak je dobio tako efekt da je sve malo nekako.

npr na 2:52, izfokusiran mu je i ovaj detalj blizu a i ona kuća u daljini. :solidus:

*

Mr.T

• 5604
« Odgovori #374 : 08. Lipanj, 2009., 08:33 »
predobro :ementaler:

dolje su i tutoriali sa PS
<3

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9