2D, Digital EclipseDatum izlaska: 10.12.2024.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Danas 818 kn.800 na DS 5 na sendvič13 na dvije koleE da, ajd nek netko bar otprilike pukne cijene kako su kod vas (ono, po gradovima mislim) cijene pića vani?Jer meni jednostavno nikako ne ide u glavu da netko može potrošit 600 kn vani.Al aj, Bjelovar je jeftin...
I opet, za 600 kn moraš popiti bar 12 L pive (a mamut nije spider man (zanemarite) da može tolko popit), ne-znam-kolko žestica, častit nekoliko puta veliko društvo i tako. Uglavnom, nemoguće mi je to.
Nenenene. 13 kn na dvije kole u pekari, jel.U bircu je 10 kn.I opet, za 600 kn moraš popiti bar 12 L pive (a mamut nije spider man (zanemarite) da može tolko popit), ne-znam-kolko žestica, častit nekoliko puta veliko društvo i tako. Uglavnom, nemoguće mi je to.
Citat: Ixy - 25. Veljača, 2008., 21:52Danas 818 kn.800 na DS 5 na sendvič13 na dvije koleE da, ajd nek netko bar otprilike pukne cijene kako su kod vas (ono, po gradovima mislim) cijene pića vani?Jer meni jednostavno nikako ne ide u glavu da netko može potrošit 600 kn vani.Al aj, Bjelovar je jeftin... možda fakat jest jeftin... jer kod nas bi te dvije kole koštale ne manje od 25 kuna. tak negdi. 25 kn.a čuj, šesto kuna potroši samo mamut, al on sluša cajke pa mu je oprošteno...