HCL.HR

gitara 'n' shit

• 741 Odgovora
  • 107479 Hitova
*

Radim247

• 2274
  • I ♥ kurac
Re: gitara 'n' shit
« Odgovori #540 : 17. Kolovoz, 2009., 18:51 »
Kul je Nirvana, ne hejtajte. Ova stvar full digne atmosferu kad se zasvira vani s ekipom.

edit:
jebote više nemoš ni bit sarkastičan kako spada bez da ti embedanje sjebe fazon.  :wildboy:
Nebi bas reko,živim u Zagrebu i evo jedne situacije:Znači tuku se,imaju 12 godina otprilike i prolaze razni likovi i niko nista,cak je jedan u sali reko Koji je pobjedio..

*

Zapi

• Gost
« Odgovori #541 : 17. Kolovoz, 2009., 18:54 »
ne hejtam nirvanu nego sviranje u društvu..doma sviraj, ili na mjestima di se očekuje da sviraš. ionako su svi dosadni oko mene, netreba dodatno ubit atmosferu.

*

Radim247

• 2274
  • I ♥ kurac
« Odgovori #542 : 17. Kolovoz, 2009., 18:56 »
Za sviranje vani može 60% Azrine diskografije. Balkan, Sunčana strana ulice, Usne vrele višnje, Voljela me nije nijedna, itd.
Nebi bas reko,živim u Zagrebu i evo jedne situacije:Znači tuku se,imaju 12 godina otprilike i prolaze razni likovi i niko nista,cak je jedan u sali reko Koji je pobjedio..

*

Zapi

• Gost
« Odgovori #543 : 17. Kolovoz, 2009., 19:03 »
Čini se da samo ja sviranje u društvu smatram krajnje neprikladnim, i također dosadnim. ;(

« Odgovori #544 : 17. Kolovoz, 2009., 19:53 »
Svako jebe sa gitarom, o cemu ti pricas Zapi.
Nemam nista protiv, ali imam protiv kurcenja sto znaju odsvirat pjesmu od 3 akorda.

*

presveti

• 1179
  • sanjam samo pobjede...
« Odgovori #545 : 17. Kolovoz, 2009., 19:54 »
Ako je za društvo, ekipu i dernek onda se svira samo domaće.

Nema niš žalosnije neg kad vidim alternativce kak se kao ultra zabavljaju dok neki tip svira na akustičnoj nirvanu il ramonese il nešto.

nekidan na rivi je neka ekipa svirala billy talenta. :ave:  :wildboy:

aal da, slažem se, samo domaće. milo hrnić, daleka obala i tak to.
Ali tko može pouzdano znati vjeruje li u nešto ili ne vjeruje?...Koliko puta varljiv osjećaj ili grešku razuma smatramo uvjerenjem! Ja najradije u sve sumnjam - ta sklonost uma ne smeta odlučnosti karaktera; naprotiv, što se mene tiče, uvijek odvažnije idem naprijed kad neznam što me očekuje. Jer ništa me gore od smrti ne može snaći - a smrti ne možeš umaknuti!

*

Zapi

• Gost
« Odgovori #546 : 18. Kolovoz, 2009., 00:37 »
Svako jebe sa gitarom, o cemu ti pricas Zapi.
Nemam nista protiv, ali imam protiv kurcenja sto znaju odsvirat pjesmu od 3 akorda.

dobro, 13 godišnje glupače i alternativke, al ono..žene ne..

*

Calavera

• 2135
  • Sultan
    • http://www.google.com
« Odgovori #547 : 18. Kolovoz, 2009., 07:37 »
To su gluposti, svaka žena se pali na to kad baš njoj odsviraš neku pjesmu na gitari, mislim, to je ko kad tip uleti ženi i kaže: "Jo e mala, napunio bi te ko mocart kajdanku", ono, muškarci u blizini facepalmaju pa i žene znaju da je to pun kurac lame i glupo, al to da im to ne paše... kurca im ne paše.

Ono nažalost, al eto.

*

Zapi

• Gost
« Odgovori #548 : 18. Kolovoz, 2009., 12:22 »
žene su smeće ;(

*

Blaster32

• 6492
  • RIP HRVY ;(
« Odgovori #549 : 18. Kolovoz, 2009., 16:24 »
jebeš žene
Ja sam s godinama shvatio da postoje samo dva ukusa. Moj. I pogrešan. -  Weky
Moji djecacki snovi jesu moj zivot. Nikad ne radim i puno jebem. -  Rider on the Storm
Da za 18. rođendan dobijem strip od svog dečka mislim da bi si na rođendanskom tulumu našla nekog crnca da me pred njim brutalno izjebe. jebem te mrtvog. - Beaver Hunter

*

Zapi

• Gost
« Odgovori #550 : 18. Kolovoz, 2009., 16:24 »
ne lol ;(

ak me razmeš

*

Mr.T

• 5604
« Odgovori #551 : 18. Kolovoz, 2009., 16:35 »
govnad, nazad na topic

*

presveti

• 1179
  • sanjam samo pobjede...
« Odgovori #552 : 18. Kolovoz, 2009., 19:51 »
kako rula ovaj andy timmons
Groove or Die by Andy Timmons
Andy Timmons - Electric Gypsy (Video)
tehnički potkovan, no ipak ne masturbator
Ali tko može pouzdano znati vjeruje li u nešto ili ne vjeruje?...Koliko puta varljiv osjećaj ili grešku razuma smatramo uvjerenjem! Ja najradije u sve sumnjam - ta sklonost uma ne smeta odlučnosti karaktera; naprotiv, što se mene tiče, uvijek odvažnije idem naprijed kad neznam što me očekuje. Jer ništa me gore od smrti ne može snaći - a smrti ne možeš umaknuti!

*

Radim247

• 2274
  • I ♥ kurac
« Odgovori #553 : 19. Kolovoz, 2009., 21:49 »
Bill Withers - Ain't No Sunshine

Savršena za sviranje navečer za relaksaciju. (L)

*

Calavera

• 2135
  • Sultan
    • http://www.google.com
« Odgovori #554 : 20. Kolovoz, 2009., 18:38 »
Yasi, For the Love of God -Steve Vai

Inače i ne volim baš previše kad se žene prime gitare, ali ovo me izrazito napalilo.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9