Sinoć sanjam ja s ekipom iz osnovne, i mi smo u nekom poznatom hotelu, u kojem se snimilo dosta domaćih filmova, ali je hotel pregazilo vrijeme, i pomalo je zaboravljen, samo što ne zatvori. I sad Nina G., kolegica iz osnovne koja vodi sad taj hotel, (iako je u pravom životu završila za inženjera ja mislim, ali hej... snovi 😀) je nas pozvala da proslavimo "reunion" u njenom hotelu, da pomognemo hotelu da ne zatvori. Ali nije samo sredila naš "reunion", nego i važan sastanak za Playstation BA gdje raspravljaju o PS5 i budućnosti Playstation-a. Playstation BA je imao termin ispred nas, i po dolasku naletim na svoju učiteljicu iz osnovne koja je sad direktorica Playstation BA (inače nakon što je bila učiteljica, radila je kao ravnateljica u istoj školi, pa je zato sigurno moj mozak "zaposlio" kao direktoricu Playstationa 😂). I spazi ona mene, zna da sam gamer i počnemo raspravljati o Playstation-u i prizna mi da Sony planira Playstation 5 Pro, i pita za moje mišljenje kao gamera (iako sam jednom u životu vidio PS5, rođi naštimao kad je kupio). Ja velim kako je PS4 bio dosta bučan i grijao se, da je Xbox bio dosta bolji po tom pitanju, da je dosta mojih prijatelja prešlo na Xbox zbog toga, te bi bilo dobro kad bio Playstation 5 Pro bio potpuno nečujan, te da su Xbox Series X i Playstation 5 dosta hardware-ski slični, te bi bilo dobro kad bi PS5 Pro bio dosta jači, barem duplo od PS5, da osigura hardware-sku dominaciju nad Xbox Series X. 😂🤣 Još sam nabrojao par stvari, ne sjećam se. Odmah je sazvala konferenciju i predložila glavešinama u Japanu moje ideje, i prihvatili su moje ideje. Onda sam se probudio, šta je bilo dalje ne znam, je li hotel napokon zatvorio i šta se desilo s Ninom, koja je rukovodila hotel, nikad nećemo znati?!