Zanimaju me neke stvari u vezi PS4 prije nego ga kupim, pa da ne otvaram posebnu temu odlučija san u ovoj pitati.
1. Kakav internet koristite/preporučate? Moja namjera je uzeti Bnet-ov bežični flat internet za 150kn/mjesečno, imali tko iskustva s njima? Stanujem u Maksimiru, blizu stadiona, pa pretpostavljam da je ovdje dobra pokrivenost.
2. Trenutno u stanu imam HD-ready TV i zanima me bi li mogao na njemu koristiti PS4 Pro, privremeno dok opet ne uštedim za neki kvalitetniji tv? Čitajući engleske forume vidio sam da ekipa spominje da dok god tv ima HDMI port na njega se može spojiti PS4 ili Xbox, jel mi to može netko potvrditi.
3. Zar je moguće da je u Sancta Domenici Pro rasprodan, ta obavijest stoji na web stranici još od 18. ili 19.11., a izaša je u prodaju 15.11.? Također, da li oni daju popust na gotovinu ili su već navedene cijene odnose na gotovinsko plaćanje?
4. Koliko su pouzdani portali za online kupovinu, poput e-kupi i slični? Kada pitam pouzdani mislim na dostavu, pošto radim od 9-17 još dok dođem doma to je već 18, ja sam praktično cijeli dan izvan stana. Ako kažu da će dostava biti na XY datum oće li uistinu dostaviti na taj datum, jer u tom bi slučaju uzeja slobodan dan i sačeka dostavu. Kakva su vaša iskustva? Ako dostavjaju po uzoru na t-mobile to mi nikako na odgovara.
Toliko za sada!