akcijska avantura, Guerrilla GamesDatum izlaska: 14.11.2024.
akcija, TreyarchDatum izlaska: 25.10.2024.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Dakle kod PS-a se pokazalo da su uvijek SLIM verzije bolje od originala iliti "FAT". Ne pregrijavaju se i nemaju tolikih problema. No s druge strane slim ti npr. nema optički audio izlaz nego sve ide putem HDMI-a, ukoliko je to tvoj đir.Osobno imam slim i jako sam zadovoljan. Ukoliko postoji slim verzija konzole, PS nas je naučio da je uvijek on taj koji je pouzdaniji od prve "fat" konzole.
Bez obzira što nemaju zvučnike - dosta monitora (koji imaju HDMI i DP) imaju output zvuka kroz 3,5' jack za slušalice. Vidi ima li i tvoj pa onda možeš na njega spojiti zvučnike/slušalice. Isto tako PS4 gamepad ima utor za slušalice, a možeš koristiti i neke USB slušalice s PS4 putem njegovih USB portova. Ja recimo koristim HyperX Cloud II sa 7.1 zvučnom karticom.
Pozdrav, prije nekoliko dana sam nabavio PS4 slim i to mi je prva konzola u životu, dakle novi sam u svijetu PS-a, pa mi treba mala pomoć. Da li je normalno da mi kontroler sjaji žuto tokom igranja neke igre, a kada uđem u npr. opcije onda sjaji plavo i još me zanima da li na ektranu dobijem obavijest kada mi je baterija na kontroleru pri kraju?
Citat: sabeHE - 11. Studeni, 2018., 02:55Pozdrav, prije nekoliko dana sam nabavio PS4 slim i to mi je prva konzola u životu, dakle novi sam u svijetu PS-a, pa mi treba mala pomoć. Da li je normalno da mi kontroler sjaji žuto tokom igranja neke igre, a kada uđem u npr. opcije onda sjaji plavo i još me zanima da li na ektranu dobijem obavijest kada mi je baterija na kontroleru pri kraju?Boje se mijenjaju ovisno o igri, temi, itd. Negdje će ti boja na kontroleru označavati i health pa ako si pri kraju će blinkati crveno.Ukoliko ti to jako smeta - m,ožeš spustiti svjetlinu na najmanje u postavkama.Da, dobiti ćeš notifikaciju kada je kontroler doslovno pri samom kraju baterije, no isto tako kada držiš PS gumb na sredini kontrolera i kada se otvori menu - skroz dolje lijevo vidiš status baterije kontrolera s 3 crte. 3 = puno 1= malo baterije bez crtica = na rezervi je i puni ga što prije. Kada je prazan - prestane i vibrirati kako bi ti dobio što više vremena za igru.
Dečki jeli kako moguće kopirati igrice sa cda na ps4 hard, imam par igrica na cdu, a neda mi se stalno vadit unutra van. Ako se može, molio bi da mi netko objasni. Bio bi mu jako zahvalan