Evo gotov - Playtime 8 i pol sati
A štajaznam, kao horor ova igra je vjerojatno najnestrašniji horor ikad. Ja sam inače ekstra pičkica što se tiče horora i može me preplašiti najjeftiniji trik - ali ovdje, što god igra pokušala - ne uspijeva
Valjda su to i tvorci skužili jer nema truda u izazivanju straha nakon neke točke do kraja igre nego samo čisto masakriranje trilijun Xenomorpha na standardan način. I tu je igra čak ok. Ako želite napuniti ejlijene olovom, a pri tom tražite određeni izazov - ovo je to to. Mislim, inteligencija im je i dalje grozna, ali bar ih je puno i smrtonosni su.
Glupo mi je što igra upozna igrača s novim tipom Xenosa, ali onda se opet vrati na onaj standardni kao da eto - evo imamo i ovih, ali oni su bezveze, napucavaj se s ovim koje smo se potrudili kako-tako isprogramirati. Nez. A bugovi tek - otužno koliko ih je i dalje
Za priču ne znam što reći. Nisam gledao Alien filmove pa ne znam kako se nastavlja, ali meni je ovako kao laiku bilo čist ok. Napeto je, jurca se, panika je, ljudi umiru, zle korporacije, mutiranje - GG s tog pogleda.
Zaključak - igra savršena za ljude koji nisu upoznati s Alien franšizom, koji žele igrati horor igru da se pohvale prijateljima novostečenim mudima, a da pri tom nisu iskusili nikakav strah te za ljude koji žele ok pucačinu, a imaju dosta niske kriterije.
Sve u svemu.. eto nekakvih 56/100 od mene.