samo nemoj padat na reklame i slicno. premium se JEDINO isplati uzeti ako hoces sve expansione. s tim da se po meni B2K isplati kupiti. u njemu su mape i oruzja iz bfbc2, s tim da su mape dobre (najbolje?), oruzja su solidna, igrao sam neko vrijeme s njima, ali nisam nasao primjenu, bolja su osnovna. serveri s B2K mapama su najpuniji. armored kill takodjer je ok, ako igras velike mape i hoces sve puno vozila. neces previse napraviti kao pjesadija tamo. close quarters se NE isplati kupiti. nema nekih dobrih oruzja unutra, a mape nitko ni ne igra, prazni su serveri s CQom. o aftermathu i end gameu ne mogu suditi jer ih nisam igrao, buduci da nisu izasli, ali po vidjenom aftermath mi izgleda osrednje. osrednje lose. s premiumom mislim da dobijes 2 tjedna ranije pristup expansionima.
dogtagovi i skinovi/camo paint za oruzja u premiumu, a i opcenito, su gluposti, to ti je jedino ako hoces biti ovisnik o igri. s premiumom dobijes i odvratan narancasti noz s kojim me sramota klat ljude, a ne mozes ga vratit na obicni noramlni izgled. dobijes i mislim samo 4 skina za SAMO 4 oruzja, znaci jedno po oruzju i zapravo ih ne dobijes nego ih krvavo moras otkljucat a nakon kaj ih stavis na oruzje ono izgleda superruzno. puno ljepse, mocnije i normalnije izgleda obicno oruzje. relano, to ti se moze svidjeti ako si mlad igrac ili si u igri fokusiran na napredovanja i otkljucavanja, a ne na gameplay.
na kraju sve ovisi jel u bf igras conquest ili tdm, ima nekih ljudi koji u bf3 igraju jedino tdm, to mi nekako nije battlefield. i jos opcenito za bf3, imaj na umu ako igras snajpera da sa scopeom povecanja 6, 8 i 12 puta imas onu mehaniku bljestanja koje govori svima di si, bez obizra jel ciljas, stojis, trcis ili lezis. premium mozes uzeti preko meksickog origina za 30e umjesto da bacis jos 20, 30 ekstra