Napokon odigrao ovo online par sati. Owna krista.
Treba se malo zajebavati sa forwardanjem portova ako zelite hostati svoj server, ali osim toga radi dobro.
I da, preporucujem hostanje, pa zvanje ostalih ljudi u svoj session. Server browser je sakat do bola. Nema ping infoa, tako da ne znate jel ulazite u session koji pokrece neki :13g: Ahmed iz Uzbekistana na 56k modemu. Ili sto vec.
Uglavnom, online je isto kao i singleplayer. Razlika je jedino da u igru upadate u onom podrucju gdje se host nalazi. Znaci, bez obzira jeste li vi u singleplayeru zavrsili prethodna podrucja, ulazite tamo gdje je host. Razlika u levelima moze biti enormna, al' ae. Ako imate barem 2 dovoljno jaka igraca, druga 2 mogu biti lvl 1, narasti ce brzo jer se exp dijeli kroz match.
Isto tako, host bira koji je trenutno aktualni quest, pa ce vam se shodno tome quest markeri micati kao i u singleplayeru. Vi mozete zapoceti questove, zavrsiti questove, ali host ce ipak imati kontrolu oko toga. Sto je i logicno, inace bi svatko otisao na svoju stranu.
Sto vise igraca u igri, to su protivnici jaci. Ali isto tako droppaju vise loota. I veca je sansa da bude neki rare loot.
Ali dosta ojacaju, tako da se svi igraci trebaju drzati zajedno.
I kombinacije klasa su mi jako dobro izvedene. Ja sam nastavio koristiti Soldiera kao Support Gunnera.
Support Gunner obnavlja streljivo svima u grupi. I nabavio sam plavi Support Gunner upgrade koji mi uz to daje jos i +23% vecu preciznost oruzja za sve igrace u grupi. Fino jel.
Uglavnom, gamespy id mi je G0dSlay3r01, pa addajte ako zelite. Treba ovo halat, jebeno je.