To je najveća mana Dark Soulsa, ponestalo im je vremena i nije dovršen kako treba. Zato ljudi kažu da je prva polovica bolja (tj. da se igra polako raspadne nakon Anor Londa ili što god), ali nije samo do razlike između polovica već do Izalith po meni. To područje je trebalo biti puno zanimljivije i čitao sam negdje da je Miyazaki imao dobre ideje za to, ali su na kraju samo skrpali assete u nekakvu hrpu ničega i izbacili to tako. Najgore je to što sva ta post Lordvessel područja imaju dobar lore bez obzira na svoje nedostatke, pa i Izalith koji je baš drlog. Prava šteta, ali to je ta reakcija, tu ljudi već stvarno gube interes za igru.
Zato ja kažem da je najbolje pustiti Bed of Chaos za kraj. Seath je još uvijek po meni fantastičan dio igre. Nito nešto manje, jer TotG ne funkcionira baš kako je zamišljeno, četiri kralja su okej konceptualno, ali dosadna borba i onda Bed of Chaos ubije stvarno svaku volju. Možda će ti trebati malo pomoći s tom borbom i besramno pitaj, jer ti se stvarno tu nema što spojlat i bolje je po meni znat što napravit u toj borbi da agonija što prije prođe. Nakon toga ti ostaje samo zadnji boss koji je okej, pa bar igra završi na dobru notu.