@dibek: pa igre bi i trebale bit kao knjige u kojima sam pišeš kraj, odnosno razvoj događaja. to je i glavna razlika između 2 medija kao što je knjiga i igra. igre bi ustvari i trebale težit tako nečemu. kako ti može bit nezanimljivo nešto u čemu ti odlučuješ, istražuješ i štatijaznam, a zanimljivo nešto što u čemu nemaš u principu nikakvog utjecaja. totalno besmisleno.
mislim reko si mi ustvari da bi ti htio da igra bude kao knjiga, čemu uopće onda igrat igre?
mass effect je slična igra zato što je od istog proizvaođača pa to ni ne čudi, a i dalje stoji da je 99% igri danas linearno. mislim, ne znači da je linearna igra loša, no to po meni nije nešto čemu bi igre kao medij trebale težiti. za to postoje filmovi i knjige.
+111111111
plus nemoguće je da dobro ispadne. jer se developeri ne koncentriraju na jednu inteligentnu stvar nego na pecto onako površno.
gta style i gotovo. radiš šta oš, al glavna priča je glavna priča. jbg
istina, pošto je danas bitna stvar izdati igru što prije da se što prije zarade pare, ne stigne se napraviti dobar nelinearan plot. ali to je po meni negativna stvar, a nikako pozitivna.