Završio sam igru i zadovoljan sam. Definitivno najgora stvar u igri je radnja, muka mi je bilo dok sam morao slušati gluposti koje pričaju, isto vrijedi i za sporedne zadatke koje obavljate za stanovnike. Toliko glupog teksta dugo nisam čuo u nekoj igri.
Druga stvar, kontrole na PS3. Kriminal. Mjenjanje oružja je takva muka da je to strašno.
Zato je ostatak veoma dobar. Koncept istraživanja otoka dobro je smišljen. Stvarno ima hrpa toga za naći i vidjeti. Čak me nisu ni toliko avanturistički dijelovi živcirali. Sporedne misije variraju od mrtvih do solidnih ali sve se svodi na isto, osim one jedne gdje se moralo prisluškivati. Najiritantniji zadaci su definitvno Path of the Hunter ili kako se zove. Ubijanje morskog psa s lukom i strijelom. Nezzz, smeće.
Oni trialovi su odlični, dok ubijanje komandira ovisi o lokaciji gdje se nalaze. Neki su prelagani za ubiti, dok se za neke treba dobro isplanirati kako doći do njih. Naravno ako se igra na stealth način.
I da, napucacanje je i više nego solidno, AI je ok ali ima glupih stvari. Frajer nosi koktel, ja ga zapalim i to njega ne jebe nego on i dalje trči na mene kao da ne gori. Ako ništa drugo barem je zabavno kada lik dok gori spali dobar dio trave.
tl;dr
Naspram FC2 ovo je miljama daleko bolja igra i jedna od zabavnijih pucačina od prošle godine. Igrao sam preko 25 sati, ostalo mi jedno pismo za pokupiti, 19 relica i još dvije stvari za kraftanje. Sadržaja ima dosta i to je pozitivna stvar ali kada se igra završi, više se nema što raditi. Barem ja ne vidim više išta zanimljivoga.