Možda je taj jedan grad veći od tri grada iz SA, recimo? Površinom, jel.
Los Santos. Jedan grad i okolica. Pustinje su bile oko Las Venturasa, kojeg nemas u ovoj igri vise. Valjda, ako ne trollaju kao iznenadenje.
Ne berem kako bi cudesno mogli rastegnuti jedan grad na povrsinu vecu od 3 grada i podrucja izmedu njih u GTA:SA, pogotovo jer do sad nisu izvodili drasticne remakeove poznatih scenarija iz prijasnjih gradova. Vice City je koristen u dva nastavka(ali oba u istom vremenskom periodu), Liberty City u 3 do sad(vremenski razmak izmedu radnji u te tri igre), nigdje nije bilo drasticne razlike osim graficke dorade i promjene lokacija u gradovima sukladno vremenskom razdoblju.
Liberty City u GTA IV je bio veci od onog u GTA III, ali ne dovoljno da ne bih osjetio ogranicenost nakon nekog vremena.
Stovise, bilo mi je poprilicno dosadno u usporedbi sa San Andreasom.
Al' ae. Mogli bi napraviti neko ogromno podrucje kao u recimo Just Cause 2.
Igrivi prostor u JC2 je najveci do sad u nekoj sandbox igri opcenito, ali je dosta toga jednostavno divljina u kojoj se moooozda moze naci neki easter egg i to je to.
S druge strane, tu je Saints Row: The Third, koji ima grad nesto veci od Liberty City u GTAIV, ali je toliko napunjen detaljima da sam i debelo nakon 40 sati igre otkrivao nove stvari u tom gradu.
I onda jos Red Dead Redemption, gdje je vecina igre teksaska pustos, sto je opet savrseno atmosfericno samo po sebi.
Ako nadu neku zlatnu sredinu izmedu toga svega, bit ce odlicno i realno ce me boljet kurac za to sto GTAV nije povrsinom veci od GTA:SA.
Vise mi smeta taj forsani marketing.
Ocekujem nesto izmedu SA i GTA IV. Nece ni to biti lose, ali 3 velegrada + okolica u jednoj GTA igri je nesto sto necemo tako skoro vidjeti ponovno u GTA serijalu.
Dev team bit trebao utrosit abnormalnu kolicinu vremena da sva tri velika grada budu jednake kvalitete.
Osim ako ih planiraju uvesti ekspanzijama. To bi bilo kul, slicno kao Episodes from Liberty City. Ali s obzirom da su rekli da ce sve biti dostupno u startu bez ikakvih limitacija, vjerojatno nista od toga jer bi ekspanzija igrivog podrucja na taj nacin pogazila tu otvorenost kompletno.