2D, Digital EclipseDatum izlaska: 10.12.2024.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
West je deset puta gori od EUNE kada je u pitanju community. Imao sam prilike gledati njihov silver i gold - ne hvala.
Trenutno sam 29i lvl i sve do sad si nisam uzeo ni jedne rune (2 slota su skroz prazna). Pa bi trebao pomoc ako bi mi tko mogao sloziti flat AD i flat AP Tier 3 rune. Znaci sto jace da se toga rijesim (imam 25k IPa).Isto tako ako bi mi tko mogao linkati neki noviji guide za mystery pages, vjerujem da vi to pratite jer vidim da vas ima dosta tu koji igrate ranked.Hvala unaprijed
Ipak nisu vise, zakasnio sam 4 dana, ali nema veze Uzeti cu si ovako najvjerovatnije: AP=9xMpen crvene,9xArmor žute,9xMresist plave,3x AP velikeAD=9xAttackdmg crvene,9xArmor žute,9xMresist plave,2xAD velike,1xAttack Speed velika
Mobafire? Jel se ti zajebavas il da?! Ako vec zelis stranicu onda idi na Lolking i tamo si pogledaj sta te zanima,a mobafire izbjegavaj u velikom luku.
Jeste culi za novi refer a friend sustav? Preporucis 5 osoba i dobijes dva skina i 5000ip-a ugl htio sam rec danas sam sa frendom to poceo radit i doslovno 80% ljudi smurferi. Znaci niti jednu partiju nisam odigro a da smo sa lakocom dobili sve preko 40min, a od cijele te price zao mi je ljudi sta su tek poceli igrat. 3 partije sam imo afk-a i to bas te pocetnike kojima gejm dopizdi nakon 0/10:wildboy: