HCL.HR

League of Legends

• 1908 Odgovora
  • 591239 Hitova
*

X-Plosiv

• 6407
  • Osebujan osobnjak
    • HCL.hr
Odg: League of Legends - Chat
« Odgovori #1785 : 10. Kolovoz, 2015., 11:56 »
Nemam pojma, nisam vidio nešto ban Annie već dosta dugo vremena.

Nego, nisam znao da je Sion poprilično dobar counter Vlaidmiru...ili sam ja naletio na dobrog Siona..anyway winali i sada sam d3 :piva:

*

enki7

• *
  • 18
« Odgovori #1786 : 10. Kolovoz, 2015., 13:25 »
Jel iko imao problem da kada kupi rp da mu izbaci poruku tipa "previse puta ste pokusali, pokusajte za 24 sata" a ustvari prvi put ste upisali podatke, i na kraju vam skine novac a rp ne dobijete, dal' sam idiot? :fpalm:

« Odgovori #1787 : 10. Kolovoz, 2015., 15:13 »
Jel iko imao problem da kada kupi rp da mu izbaci poruku tipa "previse puta ste pokusali, pokusajte za 24 sata" a ustvari prvi put ste upisali podatke, i na kraju vam skine novac a rp ne dobijete, dal' sam idiot? :fpalm:

Nikad nisam imao problema s tim.
Odmah se u Riot support javi, oni ce ti sigurno to rijesiti.

*

enki7

• *
  • 18
« Odgovori #1788 : 10. Kolovoz, 2015., 15:16 »
Poslao sam neki onaj kao question, ticket, kako vec, ako su brzi kao i steam support, oh.......

*

sjor-bepo

• *
  • 62
  • Fensi Pijanac
« Odgovori #1789 : 10. Kolovoz, 2015., 16:08 »
poz ima koji silver da bi igro na EU NE na putu za gold

trenutno sam S2, svi laneovi :D

nick: poTee
« Zadnja izmjena: 10. Kolovoz, 2015., 16:28 sjor Bepo »

« Odgovori #1790 : 11. Kolovoz, 2015., 20:29 »
Aj moremo pokusat te izvadit iz tog silvera u kojem sam trenutno na smurfu, odigral placement matcheve 6:4 bacilo me u silver 1...Al aj nije to ni neki problem,al kakve likove sam znao dobivat u team  :chair:
0:7 yi ragequta
0:11 akali
2:11 naut,ez 1:6
Nekad jednostavno moras popizd.... kad si nemocan u gameu i unatoc tome sto pokusavas nekako dobit game sanse su vrlo male el ima taj jedan covjek u teamu koji ti dodatno otezava posao.Tada pocinjes tiltat i radit mutave greske il recimo tu je takoder moja greska  sto sam tokom game i tabanju svatil da nam mid nezna farmat,ili jungler bronze V material nisam pocel igrat agresivno sa vise rizika mozda bi koji game uspio i carryat...
Najgore od tog sveg je da ponekad jednostavno se istresem na nekog lika el je napravil neku gresku,umjesto da mu budem podrska il leader u gamu...Vjerujem da mi je attitude vjerovatno i najveca prepreka prema Diamondu, el u dosta gameova kada krene lose pocnem tiltat,blameat i flameat...
To mi se ponekad znalo dogadat i sa frendovima na skypu u posljednje vrijeme. Pogotovo ako je los dan, igramo ranked a rapeaju nas il neki missplayevi,failovi itd...Vecinom imam nekog dezurnog krivca unatoc tome sto ga i ja sfailam brate mili ;  al aj vec me ekipa dobro pozna pa zna da nemislim nista ozbiljno i da sam isfrustriran gameom...
Jbg. znam da sam ponekad toxic al jednostavno si nemogu pomoc, pokusaval sam i sa chakra,relax,meditation music xD ne pomaze...Vjerovatno jedino sto bi mi valjda pomoglo da
mi ugase kompletno chat il permaban...
« Zadnja izmjena: 11. Kolovoz, 2015., 20:34 galareal »

*

X-Plosiv

• 6407
  • Osebujan osobnjak
    • HCL.hr
« Odgovori #1791 : 12. Kolovoz, 2015., 12:10 »
itd...Vecinom imam nekog dezurnog krivca unatoc tome sto ga i ja sfailam brate mili ;  al aj vec me ekipa dobro pozna pa zna da nemislim nista ozbiljno i da sam isfrustriran gameom...
Jbg. znam da sam ponekad toxic al jednostavno si nemogu pomoc, pokusaval sam i sa chakra,relax,meditation music xD ne pomaze...Vjerovatno jedino sto bi mi valjda pomoglo da
mi ugase kompletno chat il permaban...

Ili samo odrasteš i kada hoćeš rejđati, kreneš roleplay, odmah i tebi bude zanimljivije :piva:

*

enki7

• *
  • 18
« Odgovori #1792 : 16. Kolovoz, 2015., 14:48 »
Evo jedan game s garenom, surr na 20, naravno hahaha :clap:

« Odgovori #1793 : 16. Kolovoz, 2015., 18:46 »
Hvala Bogu više, napokon izlazim iz silvera.. :fpalm:

*

imagineak

• **
  • 232
  • And it's Freddie Mercury!
« Odgovori #1794 : 17. Kolovoz, 2015., 02:14 »

(Klikni za pregled slike.)

Cestitam. Koliko ti je trebalo gejmova da izadjes iz silvera?

*

X-Plosiv

• 6407
  • Osebujan osobnjak
    • HCL.hr
« Odgovori #1795 : 17. Kolovoz, 2015., 09:59 »
Evo jedan game s garenom, surr na 20, naravno hahaha :clap: (Klikni za pregled slike.)

Sramota bez bootsa igrati :chair:

(Klikni za pregled slike.)

Pogledaj si malo deaths..to te i koči.

« Odgovori #1796 : 17. Kolovoz, 2015., 16:03 »
imagineak ma ja sam Gold koji je zapeo u silveru, pa se dignem pa se spustim, a sad ako nastavim ću izaći brzo i ne planiram se više vraćati. :)

X-Plosiv, ma znam, ali budem dosta u prednosti pa onda letim 1-na 3. Nekad dobijem a nekad ne, barem im spustim health pa moji to počiste pa i oni postanu jači. To još uvijek smijem radit u silveru, za više lige ne bih znao.

« Odgovori #1797 : 17. Kolovoz, 2015., 17:08 »
Zna netko koja je ovo stranica?

*

X-Plosiv

• 6407
  • Osebujan osobnjak
    • HCL.hr
« Odgovori #1798 : 17. Kolovoz, 2015., 18:59 »

X-Plosiv, ma znam, ali budem dosta u prednosti pa onda letim 1-na 3. Nekad dobijem a nekad ne, barem im spustim health pa moji to počiste pa i oni postanu jači. To još uvijek smijem radit u silveru, za više lige ne bih znao.

Dosta Katarina gejmova su mi bili takvi, i u diamondu :clap:

Ja sam pao iz D3 u D4, sada sam D4 cca 90-tak LP, ako se ne varam...samo uživam i ne forsam više igranje kao prije :hiha:

btw, to ti je op.gg, znači primjer: https://eune.op.gg/summoner/userName=shadowsneakdude

i sada da sam u igri tako bi ti pisalo

« Odgovori #1799 : 17. Kolovoz, 2015., 19:00 »
To ti je www.op.gg

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9