Aj moremo pokusat te izvadit iz tog silvera u kojem sam trenutno na smurfu, odigral placement matcheve 6:4 bacilo me u silver 1...Al aj nije to ni neki problem,al kakve likove sam znao dobivat u team
0:7 yi ragequta
0:11 akali
2:11 naut,ez 1:6
Nekad jednostavno moras popizd.... kad si nemocan u gameu i unatoc tome sto pokusavas nekako dobit game sanse su vrlo male el ima taj jedan covjek u teamu koji ti dodatno otezava posao.Tada pocinjes tiltat i radit mutave greske il recimo tu je takoder moja greska sto sam tokom game i tabanju svatil da nam mid nezna farmat,ili jungler bronze V material nisam pocel igrat agresivno sa vise rizika mozda bi koji game uspio i carryat...
Najgore od tog sveg je da ponekad jednostavno se istresem na nekog lika el je napravil neku gresku,umjesto da mu budem podrska il leader u gamu...Vjerujem da mi je attitude vjerovatno i najveca prepreka prema Diamondu, el u dosta gameova kada krene lose pocnem tiltat,blameat i flameat...
To mi se ponekad znalo dogadat i sa frendovima na skypu u posljednje vrijeme. Pogotovo ako je los dan, igramo ranked a rapeaju nas il neki missplayevi,failovi itd...Vecinom imam nekog dezurnog krivca unatoc tome sto ga i ja sfailam brate mili ; al aj vec me ekipa dobro pozna pa zna da nemislim nista ozbiljno i da sam isfrustriran gameom...
Jbg. znam da sam ponekad toxic al jednostavno si nemogu pomoc, pokusaval sam i sa chakra,relax,meditation music xD ne pomaze...Vjerovatno jedino sto bi mi valjda pomoglo da
mi ugase kompletno chat il permaban...