I ja nedavno započeo ali na PC no također nemam nikakvih problema koji su mučili igru pri izlasku.
Zakucana je na 60 FPS i igra leti što se tiče optimizacije. Jedino zna imati problema sa sjenama, no rijetko i podnošljivo je.
al @toma_hr ovo s oružjem. Vjerovatno je do PS4 verzije jer kod mene Lincoln vadi oružje u stotinki a oružja su precizna do bola, čak sam isključio sav aim assist i opet headshot s gunom na 15-20 metara je easy job.
Motiv je viđen već devecto puta...kao osveta ovo ono
Al je zato prolog tj uvod u tu osvetu odlično izrežiran. Fenomenalan početak, taman da te nabrije iako vrlo teško gutam to da je Lincoln pobrao i preživio metak u bulju bez ikakve medicinske pomoći osim svećenikove molitve i pokojeg zavoja al ajd...
Nema taj neki filing mafije jer ovoga puta imamo lika koji stoji za sebe, ne ovisi o nikome i tjera svoj put osvete i ispravka nepravde dok smo u prijašnja dva nastavka imali likove koji bježe od dosadnog i "siromašnog" života te njihov postepen uspon i pad u organizaciji.
Ovaj Lincoln mi je ko totalni poludjeli Rambo (naročito s onom zelenom vojnom jaknom) koji se vratio iz Vijetnama i ošinuo totalno lud od PTSP-a krenuo radit sranja po rodnom gradu.
Sviđa mi se početak, vidjet ćemo kako će to dalje.
I da, vidim ima puno mjesta-lokala u koje mogu uć al ništa posebno u njima ne mogu raditi. Pa kaj se fakat u trojci ne mogu presvuć u neko odijelo recimo ? (dućani i to) jer ak nemogu nije smak svijeta al to deff sucks !!!