2D, Digital EclipseDatum izlaska: 10.12.2024.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Citat: Praetorian1 - 19. Ožujak, 2014., 16:09Očito nisi igro LA Noire...Očito jesam
Očito nisi igro LA Noire...
Citat: Me666 - 19. Ožujak, 2014., 19:45Citat: Praetorian1 - 19. Ožujak, 2014., 16:09Očito nisi igro LA Noire...Očito jesamOčito nisi, od onih 40 side misija skoro u svakoj pucaš...
i ako ti je Driv3r od svih najbolji totalno nisi igrao origigi driver baš njaškedriv3r je baš užasno govno najgori dio cijele franšize.
Očito nisi, od onih 40 side misija skoro u svakoj pucaš...
]Citat: Praetorian1 - 19. Ožujak, 2014., 20:57Očito nisi, od onih 40 side misija skoro u svakoj pucaš...Misliš na onih 40 misija od 20 sec u kojima ispališ jedan metak
Opet nije istina da u tih 40 misija ispališ jedan metak...A i u main questu pred kraj imaš pucanja dosta. Očito nisi igrao igru...to jest završio igru do kraja...
Još ne zaboravi one male potjere, koje se javljaju kada ideš do slučaja i onda ti preko radija jave. Najbolja stvar ikad.
Uzeo sam nedavno Mafiu II complete edition preko Steama i imam 20-ak sati gameplaya i činjenica je da se može freeramant Jedino šta nemaš šta radit po gradu Dakle freeroam postoji