SVE JE PUNO SPOILERA AL MI SE NEDA CRVENIT
o da?
-Smisao smrti illusive man-a, Sarena, da bi 5 min kasnije ispalo da su oni bili u "pravu"?
- šta je sa Harbingerom koji ti se prijetio kako će obrisati sve i svakoga, on je veoma ostao passivan na sve, a cinio se veoma individualan u ME2(rekli su da deriste nije on)?
- Smisao spašavanja getha i svih onih emotivnih filmskih scena i moralnih odluka, a onda odabereš destruction?
-Garus zbilja nikada ne bi ostavio Sheparda, bez obzira na sve, a ne bi ni Ashley, da odustanu na "rush to the citadel" apsolutno nema smisla i nije u duhu likova
- stvaranje virtualnog AI koji kontrolira Reaper-e, Citadel, keepere itd. itd. Sovereign zbilja nema svrhu onda, te glavni preokret u ME1 kada saznas da je Sovereign Reaper je nepotreban i besmislen, da li citadel nije prvenstveno bio portal za Reapere, sta se desilo sa tim neiskorištenim konceptom???
- u ME1 vigil kaze da Reaperi MORAJU ubiti sve da bi se napunili resorsima da mogu PREŽIVJETI u uvjetima dubokog svemira što je veoma kontradiktorno s onim što je rečeno u ME3
- dark energy, ne toliko bitno kao u ME2, ali svejedno plot hole
- čemu sva ta mrtva tijela na citadelu?
- Nisu znali za koncept "crucible" te su smatrali da je izgubljen? Ma koja pička materina, znači u milijun godina oni nisu saznali što je s tim konceptom, a znaju APSOLUTNO sve ostalo, infiltriraju apsolutno sve razine galaksije, te iskontroliraju svaku rasu, posjeduju kolektivne informacije svih organic-a svakog cycle-a.... UŽAS
I tako dalje...
Po redu hajdemo.
- Smisao smrti Hitlera? Lik je bio lud,isto ko Ilusive man i Saren, al su bili ekstremisti kojima se jeb**o za posljedice. Iliti bili su preopasni.
- Harbinger je prema ovoj verziji price bio lutka djeteta. Isto kao sto je u Darth Vader bio u Star Warsima. Nije nista manje zao zbog toga.
- To se zove izbor. Neki ljudi nemogu smislit robote kao ziva bica. Zato imaju izbor pobrisat ih sve i lisit galaksiju Reapera i sintetika za bar neko vrijeme.
- Aj realno,ako znas da ides u samoubojstvo,dal ces povuc i naj frenda sa sobom ili ces mu naredit (pokusat) da ode i da se spasi. Ffs ono...
- Citadel je centar cijele Reaperske tehnologije. Poanta Sovereigna je bila da otvori portal Citadela i da uvede Reapere u samo srce galaksije. Ako pogodis galakticki sistem u njegovo srce brze ce se raspast. Razmisli malo o tom, Council je na Citadelu, uvjek bio, svakim ciklusom. Kada su stopirali njega dolazak Reapera je samo odgoden.
- Ova tocka nema smisla sama po sebi. A realno gledajuci samo se spekuliralo zasto Reaperi postoje. Misterija se otkriva na kraju. Kao sto je i bilo. Sve ostalo su bile spekulacije jer NITKO u univerzumu nije znao zasto postoje.
- S ovim se slazem. Dark Energy je trebao bit stup Reaperskog postojanja prema piscu prva dva dijela. No ne mora znacit da nece bit iskoristen u kasnijim spin offovima. Nije toliki plot hole. Jer ponavljam, sve sto se znalo o Reaperima je da dolaze i ciste civilizacije.
- Cemu ne? Na Zemlji su, uzimaju ljude i pretvaraju ih u reapera. Ne nastaju sami od sebe ffs.
- Ok. Znaci koliki debil moras bit ako znas da superiorna rasa masina koja unisti sve cikluse dolazi po tebe,i ti svoj projekt njihova unistenja ne sakrijes na sve moguce nacine. Kuzis, nitko ne zna koliko se dugo ovo vec odvija. As far as we know mozda su sami tvorci Catalysta osmislili Crucible i drzali ga tajnom.
Kuis to ti je misterija. A to kaj igra nije zavrsila kak su fanovi isplanirali jbg. Ako mislite da mozete bolje onda pisite svoj Sci fi...