Krenuo i ja igrati ovo remek djelo. Prva stvar, My Player je tako odvratan u svim aspektima da sam odustao nakon dvije utakmice. Igrač je nezgrapan, suigrači retardirani i općenito mi se sve vezano uz My Player ne sviđa. Durr.
Krenuo sam igrati Association s Wizardsima. Jer su najveći debili ikad, i zato jer mi je glupo igrati s nekim bogatijim i jačim ekipama. Težina Hall of Fame, četvrtina 7 minuta i sav posao oko trejdova i stvari u ekipi obavljam sam. Prva stvar kod Wizardsa je da nemaju pravu "četvroku", nego su stavili Nenea na PF-a. Što je retardirano. Tako da sam dobio zahtjev za tradeom od Bucksa (oni meni Dalemberta i Ilyasovu, ja njima Nenea i još nekog debila) koji mi je napokon donio pravog Power Forwarda (Ilyasovu) i okej centra (Dalemberta). Od free agenta kupio sam i Kenyona Martina i Briana Scalabrinea lol. Martin je zapravo dosta dobar u obrani, a Scalabrine je zbog EPIC TROLLZ.
Uglavnom, prve četiri utakmice skor 1-3, dosta zadovoljan jer ako ćemo pošteno, Wizardsi imaju samo jednog 80+ igrača (John Walla), a ostatak je ili premlad ili pretrul. Wall, Crawford i Ilyasova su mi glavni igrači na kojima se uglavnom bazira igra. Ostatak se još treba dokazati.
Generalno sam zadovoljan s detaljima u svemu. Od menua, dobrog tutoriala, ogromne količine modova pa sve do super grafike, igrivosti i ponekad AI-ja. Jedino atmosferu malo koči glazba, pogotovo što je većina toga cenzurirano u pjesmama, pa tako
Mercy zvuči kao ponavljanje jednog refrena. E da, i Jay Z je ubacio U2 i Coldplay na album, tako da je uništio glazbenu podlogu totalno.
Zadnja tekma hehe: