FPS, Vertigo GamesDatum izlaska: 07.11.2024.
2D, Nalua StudioDatum izlaska: 28.10.2024.
akcija, TreyarchDatum izlaska: 25.10.2024.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Ma treba se naviknuti na ovo..naviknuo sam se ali ono..iskreno jedino što me živcira su slobodni..nije ih teško zabiti..ali od 10 puta što mi je pucao komp, dobio sam 8 komada..to je ono...kad god vodim a bude slobodno komp zabije :)inače, balaban rula :) :) spašavao me 100x, i riise..s 45m zabio gol bez srama
Slažem se ovo u svezi driblinga...a slobodni su ono..baš razmišljam kupiti neki kamen od 20m da ga stavim ispred gola..
Ma zabio sam prekrasan gol s Riiseom...s nekih 45m...onako samo malo prešao centar okinuo preko golmana u gornji desni kut ...inače živcira me što nema više one fore da odabereš recimo EUROPA A i onda random ekipu da ti iz svake uzme po nekog ...to je bilo u 6ticiovdje imaš samo random klub il države iz jedne sekcije
S?Meni u dinamo su većinom svi neocjenjeniima par C, 2-3 D :)
ma glupo..čekam prvi patch razzmišljam da ove sezone ostanem u 2. ligi, te onda next razvalim
koje klasične žalopojke početnih igrača novih pesova \/iako je ovo za slobodnjake istina kvragu.
a da.svi bičaju kad počinju igrat neki novi pes. i ja sam bio takav prije onak mjesec dana.