Meni nije stigao nikakav update, ali jučer sam igrao koji pet sati i jako sam zadovoljan. Vjerojatno sam se samo naučio na probleme i bugove, pa znam kako da mi ne upadaju u oči. Izgleda doduše da je na PS4 situacija pomalo nasumična, osim specifičnih bugova meni se samo događa da mi se i lik i ciljnik nastave kretati nakon što pustim kontrole, samo kliziš površinom ili pogledom polako, ali dovoljno brzo da se skuži. Neki javljaju još gore probleme da im je cijljanje ograničeno i neresponzivno, a neki nemaju problema. IZbacit će navodno patch uskoro za to.
PC verzija toga nema, ali PC verzija i izgleda bolje, kontrole su navodno izvrsne i dok igram na PS4 točno osjećam da propuštam neke stvari. Igra je jako imerzivna i atmosferična i onda npr. kada se krećem po krcatim uredima, njuškam po ormarićima i mailovia, zbog ograničenja kontrolera izgleda kao da plešem robota i to malo ubija ugođaj. Također, stealth je malo čudnjikav i bilo bi puno zgodnije da sam spretniji u šuljanju nego što mi kontroler dozvoljava, a ista stvar u borbi koja nije baš na Dishonored razini mogućnosti, ali ima stvari koje bi se morale kombinirati preciznim i brzim inputom i hotkeysima, a kontroler to ne dozvoljava naravno.
Neću baš bacati dojmove jer pripremam recenziju, ali nakon prvog šoka zbog tehničkih propusta sam se malo pripitomio i napokon vidim onaj potencijal kojem sam se veselio, dosta sam zadovoljan.