akcija, SurviosDatum izlaska: 19.12.2024.
2D, Forever EntertainmentDatum izlaska: 16.01.2025.
2D, Digital EclipseDatum izlaska: 10.12.2024.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Sve mi je jasno i ne bih prešao igru 2 puta da mi nije solidna. Ali jednostavno ostaje u sjeni igara kao što su GTA ili meni osobno je i Watch Dogs puno bolji.
A sve je to subjektivnost, ali objektivno i WD i GTA imaju (imali su) puno jače razvojne timove i uno veći budget. Isto tako ne možemo uspoređivati kruške i jabuke. Niti se mogu usporediti GTA i WD niti Sleeping Dogs s njima međusobno.To je kao da i Witcher 3 svrstaš s njima jer je open world igra.Svaka ima svoju tematiku i svijet je za sebe. Ja Sleeping dogsu dajem solidnig 6,5 i još me natjerao da ga 2 puta pređem
Meni je najveća šaka u oko u gaming svijetu (da u čitavom svemiru) bilo kada je HCL u recenziji stavio minus priča za Sleeping Dogs, ja nezz. Od tog se nikad nisam oporavio.
Četiri godine kasnije ništa mi specifično nije ostalo u sjećanju oko te priče. Nikakva undercover cop drama, nikakvi - U SAD ĆE GA OTKRIT - trenutci. Doduše, sjećam se onog vjenčanja, to je bilo upečatljivo, ali isto bih mogao reći i za GTA 4; koji je izašao ranije.