akcija, Omega ForceDatum izlaska: 17.01.2025.
2D, Forever EntertainmentDatum izlaska: 16.01.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Igra je vauuuu, da ne dubim zasto, receno je u recenziji. Kraj mi se svidja i ne svidja, svidja mi se jer ce biti nastavka, ali realno ne bih postupio kao Joel, ali mislim da kapiram njegovo razmisljanje. Bas ga briga za ljudski rod, jer su ti ljudi upravo ubili njegovu Saru ni krivu ni duznu, bez oklijevanja, i sad on njima da pokloni "drugu cerku" (jer je on tako gleda) da bi spasio taj isti ljudski rod (u kojem on ne vidi svijetlu buducnost ocigledno), ne pada mu na um, ali on vjerovatno nije svjestan da taj isti ljudski rod posjeduje jos ljudi kao sto je Ellie (hocu da kazem dobre ljude, koji su spremni da zrtvuju svoj zivot radi drugih, vrhunac dobrocinstva), nije jedina na svijetu, ali ga ne osudjujem, jer je vjerovatno bio svjestan svoje slabosti i zbog toga svratio do brata Tomija da je on povede do Fireflies-a, jer je naslucivao da ce veza s Eli biti sve jaca i jaca, ali na kraju nije poslao brata sa njom jer bi ga vrijedjalo u srcu to sto bi ona mislila da ju je on odbacio posle svega i nije imao snage jos za to.Inace Joel je bio 90% igre veoma dobar cola, 10% madness. Zao mi bi sto je ubio Marlin, ona je imala dobre namjere, neduzni stradase radi Joelove sebicnosti, a za cem je Tess poginula, opet nizasta, da li bi se Sari svidio ovaj njegov sebiclik, sumnjam, mnogo ce grjehova Joel proganjati na PS4 vidim ja
Samo upises skines i to je to naravno ako vec nije iskoristen.MP u TLOU ti je sjajan po meni je to najbolje mp iskustvo u 2013 jako je zabavno i napeto iako je samo 4x4