Bit cu ti iskren meni ovaj Witcher nije bio napet za odigrat niti malo. Geralt mi se pario kao neki prenapuhani lik, ovaj lore mi je izgledao bezveze, nezz, uopce me igra nije privlacila toliko, al na kraju sam sretan sta sam joj dao sansu.
Mislio sam se, imam Skyrim, nisam ga jos dovrsio, sta ce mi ista drugo, najbolje kupit Special Edition i miran sam. Na kraju sam se odlucio za Witchera jer eto, racunam igra je dobila cudo nagrada, svi zivi je hvale, pa reko da isprobam, pa ako mi se ne svidi prodat cu igru i kupit drugu..
Cak sam krenuo i sa Witcher 2 pa sam odustao jer mi je bilo nekako bezveze i nezanimljivo. Al ovaj WItcher 3 me vec nakon pola sata zagrijao za stolicu. Sad sam stigao do 13. levela, rjesavam Tress quest u Novigradu, to jest rjesio sam ga, upoznao cetiri bande i ono, ajmee. Ovaj Novigrad je prica za sebe, grad je ogroman. Inace kad igram ovakve igre, uvjek sam u nekom glavnom gradu za koji osjecam kao da bi trebao bit veci i sa vise ljudi, a ono bude nesto sitno na kraju. Al ovaj Novigrad je brutalan, imam osjecaj kao da setam kroz 3 Dubrovnika, sve je detaljno, miljon ulica i svega, bas imas taj neki osjecaj da se nalazis u necemu velicanstvenome. Ono doslovno imam osjecaj kao da svaki covjek na ulici i u gradu ima svoju kucu u tom gradu.
Ako mozete razumjet sta je pjesnik htio reci..
Ma evo, poslusajte ovaj video, ovo je melem za usi, zvukovi za meditaciju. Stvarno nesto predivno.
http://youtu.be/-AXARZ1uB9AEvo bas citam neke knjige o Touissantu, kako izgleda itd. Mogu zamislit kako je bilo likovima koji su citali o toj regiji i slusali price u Witcheru 3 i na kraju dobili cjelu tu regiju punu questova za istrazivat.
Ja cu tek kad zavrsim sve u ovoj regiji se prebacit tamo.