Angry Joe ocijenio igru. 5/10 lolz. Definitivno je najrealističniji sa ocijenama, osim za ono govno od DA:I To ne mogu prežaliti nikad :v
Ocjena je preniska i neke stvari nije upravu i pretjeruje ali ima i dosta stvari koje su na mjestu. Govori kako ne vidi efekat virusa nigdje a bukvalno ne možeš 2 minuta hodati svijetom da ne nađeš zaraženu osobu koja traži pomoć itd, onda priča o bullet sponge neprijateljima je bullshit, čemu sve te brojke, armori, oružja, skillovi ako ćemo se napucavat kao u Call Of Dutyu, onda priča kako igra nije ni blizu onoga što je prikazano na E3 sajmu, na to ne znam stvarno šta bi rekao. I ne znam stvarno gdje je našao ovolike bugove i glitcheve, izgleda da sam ja jedini koji nit je imao problema sa serverima niti nekih prevelikih bugova itd.
Slažem se za stvari da su misije slične i ponavljajuće, slažem se da treba malo više varijacija u bossovima, endgame je trenutno traganje za najboljom opremom a za sedmicu ili dvije stižu raidovi a u maju i novi update sa novim raidom i eventima. Ova igra trenutno nema puno endgame sadržaja ali to će se sve promjenit sa dva besplatna DLC-a.
Ni meni se ne sviđa što su pokvarili Dark Zonu, kazna je prevelika a nagrada nikakva za rougove, ali i za to stiže fix i već su najavili da rade na tome. Nema razloga da ne vjerujem u to jer su do sada pokazali da slušaju igrače.
Mislim da su neki ljudi sami sebi pokvarili ovu igru sa prevelikim očekivanjima.