Ajme kako je dobra igra!
One ocjene nisu potplaćene i precjenjene! Grafički je jako dobra, predivne vizuale nudi.
Tko god kaže da nije istina, taj laže ili se tješi kako bi još više vadio mast Ubisoftu poradi lažnog reklamiranja.
Igra je stvarno dobra i prepuna sadržaja. Okej vožnja ne valja, tj. vozni model je čudan i nema dobro skretanje automobil.
No sve ostalo izuzev povremenih tehičkih problema je jako dobro, baš jako dobro.
Napucavanje mi se čini bolje i od Red Dead Redemptiona i GTA i većina igara koje su matori već u tom segmentu.
Nekako bi ga najbolje usporedio s Max Payne 3 iako mi se čine dosta boljim zapravo.
Misije su mi uz priču također sjele fino. Ima jako filmičnu atmosferu igra kao u nekom predobrom trileru.
Baš vuče igra da gubiš sate i sate u njoj. Trenutno sam na
petnaestom satu i nisam do pola još došao.
Side misije i općenite gluposti za raditi su mi puno zanimljivije nego li u bilo kojem Assassins Creedu.
Hakiranje je prezabavno, kao i svo manipuliranje okolinom. Isto tako i putovanje kamerama kroz prostorije.
U svakom AC serijalu postojale su maksimalno 10 misija koje su mi bile super, ostalo slabo, ovdje je ta brojka daleko veća.
Svaka misija mi je dosada legla kao budali šamar i točno se vidi maštovitost kod istih.
Ova misija u ovom kvartu...
Većina misija pogoduje stealthu, makar dosta često znam poluditi i opalit rambo stil koji je prezabavan, no uvijek vratim zadnju poziciju čisto radi vlastite preferencije igranja.
Jedan i drugi stil su savršeno odrađeni. Sviđa mi se količina i izbor oružja. Jako dobar balans je postignut čini mi se.
Isto tako je i s perkovima. Jako mi se sviđaju svi elementi koje otključavate s vremenom na vrijeme.
Samo neka uglancaju igru s patchevima da što ugodnije i fluidnije radi i bit će jako zadovoljnih igrača i puno pozitivnijih dojmova.
Vraćam se u igru...