Ja sam dugi niz godina koristio XBOX360 i bio sam registriran na UK.
Kodove za Xbox Live kupovao bih na "sivom tržištu" ( neznam smijem li o tome ) jer je to nakraju jedina prava opcija. To je i najisplativija opcija, npr. AC Unity se može kupiti ( kod ) za 12 $, 12 mjeseci pretplate za 30$, u odnosu na PS4 taj je dio isplativiji i bolji, a da ne spominjem igrice koje svaki mjesec dođu uz Xbox Live, primjeri : Tomb Raider: Definitive Edition, Crysis 3, Assassin's Creed IV: Black Flag, Rayman Legends i ostale. Po meni puno bolje naslove ima XBOX.
Ako je problem doći do Xbox Live-a ili poneke igrice u digitalnom izdanju, uvijek postoje potpuno legalne stranice koje po punoj cijeni prodaju tražene stvari i vrše plaćanje putem PayPal-a.
Kao i kod PS4 neke stvari neće raditi, a to su najviše neki servisi za gledanje filmova i serija, ne posjedujem konzolu pa da mogu točno reći što radi a što ne, ali po iskustvu sa prethodnom znam pouzdano da neke stvari ne rade.
Osobno da nisam dobio PS4, kupio bih Xbox One, mnogi zamjeraju što nije u potpunosti za igre, ali nekada i to dobro dođe.