Ako ti Xbox dozvoli kupovinu možeš kupovati slobodno sve što ti se nudi na storeu.
Ja na sličan način kupujem na 2DS-u. UK store i naša kartica, čak i da ne kupuješ preko paypala, a ako ti dozvoli kupovinu karticom, slobodno kupi, to je sve jako sigurno.
Ja sam svojedobno imao Xbox360 ( još ga imam kod brata ) i kada sam kupovao live pretplatu kupovao sam bonove ili na “sivom“ tržištu. Kada smo kod igara za XONE, često vidim da se na Amazonu, Game.co.uk mogu kupiti digitalne igre ( ukucaš kod koji dobiješ kada si spojen na svoj račun i dodaš igru u svoju kolekciju te ju skineš kada poželiš ).
Imaš naravno i “sivo“ tržište poput g2a na kojemu možeš kupiti sve osim EA accesa, znači igre, live... Samo tu pripazi da pogodiš regiju tj. UK, jer u drugom slučaju nećeš moći iskoristiti kod. Tako sam ja kupovao kada mi je X360 bila glavna koznola.
Ja sam želio kupiti XONE, ali zbog okolnosti sam kupio PS4 i nakraju nisam toliko požalio ( možda ću kada kupim XONE :) ). Ozbiljno razmišljam o kupnji Project Scorpio-a jer je XONE zaista vrhunski uređaj za svašta :P, a Scorpio samo to može poboljšati. Ali imam još dosta vremena za razmišljanje i vaganje i do tada će izaći i Switch, pa možda i on zasluži moju naklonost.