Da, to sam i mislio, najveći problem kod takvih tvrtki je ostvarivanje garanicije.
A čuo sam dosta loša iskustva oko komunikacije sa njima, i sam sam imao problema oko toga s njima. Ekipa jednostavno ne odgovara na mail-ove niti na telefon.
Ako imaš sreće da dobiješ ispravan uređaj, onda si sretnik, ali ako dobiješ pokvarenu robu, doći će do hrpe problema, jer jednostavno nemožeš doći do njih. A ako i dođe do inicijalnog kontakta ( što moraju po zakonu ako je u pitanju servis uređaja ), poslje će biti opet veliki problema. Čitao sam i čuo dosta o tome, ali važno je ovako dobiti od kolege informaciju iz prve ruke.
I reci mi kako si ti zadovoljan sa XOne? Jesi li probao PS4? Kako bi ih ti usporedi? Jel koristiš aktivno ostale njegove funkcije ( igranje X360 igara, spajanje X360 na XOne, pa igrenje X360 kroz XOne, i joše one stvari oko TV-a? ) a koje nisu gaming? I kako nabavljaš igre, digitalno ili kupuješ fizičke kopije kod nas? ili vani?
Ja kao što sam već rekao razmišljam o Project Scorpio kada dođe, pa su mi bitne i ostale funkcije iako imam neki osjećaj da je se P S bazirati na gamingu baš kao i PS4.