HCL.HR

Najavljen je Dungeons & Kingdoms, RPG koji želi biti srednjovjekovni Minecraft

Zoran Žalac 25.07.2024.   •   0 komentara


Uskoro na PC platformu stiže još jedna igra u kojoj vodimo svoje kraljevstvo i vlastitog lika na terenu. Ima tamnica, a ima i zmajeva.

Ako vam Minecraft, Valheim, Enshrouded i hrpa sličnih naslova nisu dostatni da utažite žeđ za kopanjem, izgradnjom i istraživanjem, možda bi vas mogao zanimati novi hibrid graditeljske igre, simulacije i RPG-a zvan Dungeons & Kingdoms.

Radi se tu o srednjovjekovnoj fantasy igri u kojoj vodimo malu grupu izbjeglica na početku novog života u novoj zemlji. S igranjem krećemo odmah od samog naseljavanja pa slijedi klasični scenarij: prikupljanje resursa, podizanje kraljevstva, treba još drveta, nadograđivanje objekata, razvoj nove tehnologije, itd. A onda se pojavljuje i prijetnja demona, čudovišta i zmajeva, pa to treba potamaniti u tamnicama.

Dungeons & Kingdoms imat će jednostavan vizualan stil bez realističnih tekstura, no zato će ponuditi atmosferične uvjete te dinamičnu izmjenu dana i noći. Igra će se prvo pojaviti u early accessu, kao i sve druge igre ove vrste. Doduše, datum izlaska za sada još nije poznat.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?