HCL.HR

PlayStation VR2 dobio je aplikaciju na Steamu

Zoran Žalac 25.07.2024.   •   4 komentara


PlayStation VR2 za manje od dva tjedna proradit će na PC platformi, a tim povodom na Steamu je dobio službenu Sonyjevu aplikaciju za postavljanje samog uređaja.

PlayStation VR2 uskoro će proraditi u kombinaciji sa Steamom, a Sony je sada najavio službenu aplikaciju koja će poslužiti za kalibraciju, tj. postavljanje uređaja.

PlayStation VR2 App dobio je svoju stranicu na Steamu i ondje možete okvirno vidjeti kako će izgledati proces postavljanja VR headseta. Aplikacija će također služiti za ažuriranje firmwarea samog uređaja.

Premda će PS VR2 aplikacija biti besplatna za korištenje, za samo spajanje PS VR-a 2 na PC trebat će kupiti službeni PC adapter koji u prodaju kreće 6. 8. po cijeni od 60 eura.

Komentari (4)

  • Stecajni_upravnik

    25.07.2024 - 15:39

    Ja ocekujem i nadam se modu na drugu stranu kojim bi drugi vr uredjaji radili na ps konozlama, kapiram da ce mnogo toga postati jasno nakon “seciranja” ive besplatne aplikacije….

    • movie

      @Stecajni_upravnik, 25.07.2024 - 17:12

      Da, sony će omogućiti drugim VR uređajima spajanje na PS5 i dodatno uništiti vlastiti VR i izbiti si novce iz džepa. O tome da drugi VR uređaji ne mogu sve ono što može na PS5 sonyev VR nećemo.

    • Stecajni_upravnik

      @movie, 25.07.2024 - 20:15

      Nece Sony😂

    • movie

      @Stecajni_upravnik, 27.07.2024 - 18:46

      Onda je nebitno jer takav VR neće koristiti sve mogućnosti koje igra pruža. Kome je inetersantno voziti bicikl bez pedala?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?