HCL.HR

The Sims 5 neće se dogoditi; ali stižu The Sims film i multiplayer mod

Zoran Žalac prije 1 dan   •   3 komentara


Iz Electronic Artsa su potvrdili kako nećemo vidjeti The Sims 5 jer ne žele tjerati postojeće igrače da s novom igrom kreću iznova.

The Sims 5 neće postojati, poručuju nam iz Electronic Artsa. Budućnost simuliranja virtualnog života oslanjat će se na nadogradnje postojeće igre The Sims 4, kao i popratnih projekata na drugim platformama.

Voditeljica The Sims brenda, Kate Gorman, objasnila je glavnu ideju iza ove odluke:

“Želimo da igrači nastave igrati s obiteljima i generacijama koje su kreirali. Te kreacije su napredak igrača u igri, njihova poveznica s tom igrom. Ne želimo taj napredak resetirati novom igrom. Nije više bitno koji je broj u nazivu igre, važno je znati da ćemo u budućnosti zadržati stvari i imati neprekidno iskustvo umjesto da sa svakom igrom počinjemo iznova.”

Međutim, EA je već neko vrijeme najavljivao “budućnost Simsa” kroz misteriozni projekt zvan Rene za koji se vjerovalo da je peti dio serijala. Što je s time? Po svemu sudeći, čini se da to nije novi nastavak Simsa već multiplayer komponenta kakvu serijal nije imao već dvadesetak godina. Još uvijek nije poznato kad će to zaživjeti, niti hoće li biti odvojena igra ili integrirana u The Sims 4. Više detalja trebali bismo doznati uskoro.

Što se tiče drugih promjena u The Sims 4, igra će uskoro dobiti takozvanu Creator Kits komponentu. Ista će omogućiti igračima da kreiraju svoje dizajne (odjeće, namještaja i sl.) unutar igre te da ih prodaju i od toga zarađuju stvarni novac. Doduše, nemamo još sve detalje oko toga kako će ovo funkcionirati.

Za kraj novosti, potvrđene su i dosadašnje glasine da je u pripremi filmska adaptacija The Simsa. Doista se radi na tom projektu, za koji je zadužen Amazon MGM Studios, a režirat će ga Kate Heron. Iz Electronic Artsa kažu kako žele film koji će “odražavati nevjerojatnu povijest The Sims serijala te postati kulturno relevantan”. Ukratko, žele vidjeti interes publike kakav je prošle godine ima film Barbie. Doduše, iz Electronic Artsa još ne žele potvrditi hoće li se film distribuirati u kinima ili će biti streaming naslov.

Označeno sa:

Komentari (3)

  • Triksterica

    18.09.2024 - 12:45

    Kako unistiti fransizu 101

    • kebbab

      @Triksterica, 18.09.2024 - 18:02

      Nije uništavanje franšize samo su zamirisali pare. Zašti bi ulagali sredstva i pravili The Sims 5 kad mogu ovo upgrejdat jeftinije i kupit od ljudi 40€ za DLCjeve. Jako volim The Sims zbog cega i imam EA Play predplatu na plejki. Nadam se samo nekim popustima u buducnosti.

  • Soulforged

    19.09.2024 - 09:39

    Dal se i dalje mogu maknuti ljestve od bazena dok simsi plivaju ili je to sad politicki nekorektno? 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?